• Plastic  Machinery
  • Pe Lay Datar Cai selang
  • POF  Heat-Shrinkable  Film
  • mesin palastik

    mesin palastik

  • Pe Layflat Cai selang

    Pe Layflat Cai selang

  • POF Panas-Shrinkable Film

    POF Panas-Shrinkable Film

Tentang Kami

Shantou Guanghua mesin Ind. Co., Ltd.  mangrupakeun produsén profésional mesin processing plastik, anu perenahna di basisir kidul Cina. Kalawan pangalaman leuwih ti 20 taun 'sarta ngarojong ti universitas téhnologi, urang nyadiakeun mesin kualitas alus, produk na service.We teknis nutupan wewengkon leuwih ti 20,000sqm, sorangan leuwih ti 100 sét rupa mesin processing, jeung boga panalungtikan mesin palastik museur ku tim ngembangkeun teknis kualitas luhur.

Urang cooperate kalawan Selatan Cina universitas Téhnologi salaku nu nyekel saham tina "National Téknik Panalungtikan Center of Polimér Novel Equipment", ngamangpaatkeun teknologi tinggi anyar ti universitas kelas munggaran. Kami dileler sertipikat ti "Hai & New-Tech perusahaan" ti Propinsi Guangdong, sarta leuwih ti 20 proyék produk anyar anu didaptarkeun dina proyék Pusat, Propinsi jeung kota teknologi tinggi. Leuwih ti 50 patén-patén nu dileler.

nempo More
WhatsApp Online Chat !